снимка: pixabay.comНационален ученически конкурс търси най-добрата бизнес идея. Надпреварата стартира от

...
снимка: pixabay.comНационален ученически конкурс търси най-добрата бизнес идея. Надпреварата стартира от
Коментари Харесай

Търсят се ученици с добри идеи за бизнес, конкурсът тръгва от Варна

снимка: pixabay.com

Национален училищен конкурс търси най-хубавата бизнес концепция. Надпреварата започва от Варна и се провежда от Областния информативен център, дружно с мрежата центрове в страната и дирекция „ Централно координационно звено “ в Министерския съвет.

Онлайн състезанието за младежи на тематика „ Имам бизнес концепция! “ е част от самодейността на Европейска комисия „ Европа в моя район “ 2019 година

Участие могат да вземат възпитаници от 14 до 18 година За задачата те би трябвало да снимат видеоклип, с дължина не повече от 2 минути и величина 25 МВ, в който изясняват своята бизнес концепция. Всички клипове, съпроводени с попълнена декларация за присъединяване, ще се изпращат непосредствено към основаната за задачите на конкурса страница във Фейсбук като известие в Мessenger.

Участниците наложително би трябвало да посочат трите си имена, имейл, клас, учебно заведение, град, телефон за връзка. Всеки от тях има право да се включи в онлайн състезанието единствено с един клип, който не би трябвало да популяризира артикул или услуга по какъвто и да е било метод, да съдържа обидни послания от всякакво естество, да насочва политически послания. Допуска се създатели на един клип да бъдат двама или повече участници.

Класирането ще бъде несъмнено след гласоподаване от страна на Фейсбук потребителите. Десетте бизнес хрумвания, събрали най-вече гласове, ще получат награди - тонколонки, аудио слушалки и ваучери за „ Escape room “, а двамата финалисти ще посетят София Тех Парк на 1-ви юни. На публична гала те ще се срещнат с бизнесмени, които към този момент сполучливо са осъществили бизнес концепциите си.  

Предложенията ще се събират до 15-ти април до 12-ти май. От 13-ти до 23-ти май ще продължи гласуването на към този момент оповестените материали. След окончателното броене на гласовете ще бъдат оповестени 10-те финалисти, от които и двамата спечелили.

Резултатите ще бъдат оповестени във Фейсбук на страницата на събитието „ Имам бизнес концепция! “, както и в Единния информативен портал за Структурните фондове на Европейски Съюз в България: www.eufunds.bg. Декларацията за присъединяване може да бъде изтеглена тук.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР